BIG BIO BUSINESS


Hold dit næste arrangement i BIG BIO
Hos BIG BIO vil I altid opleve en stor fleksibilitet omkring afholdelse af diverse arrangementer - vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle ønsker og behov skræddersyet til netop dit arrangement.
Hold dit næste foredrag, kursus, event eller firmaarrangement i BIG BIO.
Højt til loftet, høj service, høj standard, høj kvalitet!Modtag invitationer til BIG BIO forpremierer

Tilmeld din virksomhed ved at klikke HER, hvis du ønsker at blive en del af BIG BIO Business filmklub.
Der vil løbende blive udsendt invitationer og inspiration ud til mulige unikke forpremierer og events, hvor du og dine kollegaer kan komme og se en film sammen – før alle andre!

Oplevelser i fællesskab

Det er valgfrit, hvor mange forpremierer og events, I ønsker at booke. Der vil på lukkede forestillinger være en minimumsbestilling på 50 stk. billetter, hvor der ved deltagelse i åbne forestillinger ingen minimumsgrænse er.
Vi benytter først-til-mølle-princippet og oplever oftest høj efterspørgsel på vores B2B arrangementer. Book derfor gerne jeres billetter i god tid.


Byer med BIG BIO Business

Vores Business filmklub er fungerende både i BIG BIG Nordhavn, BIG BIO Herlev samt BIG BIO Holstebro. Ønsker I at være med i vores Business Filmklub og modtage skræddersyet tilbud, der er mindet til vores B2B gæster, så tilmeld dig her eller kontakt os endelig for at høre mere på nedenstående link.


BIG BIO Herlev: KLIK HER