DOLBY ATMOS

Vidste du at BIG BIO er den eneste biograf i Danmark med Dolby Atmos i samtlige sale?..
"70% of a movie is sound. Dolby Atmos is the next great leap forward from a company who have always been pioneers in this field. It lifts the simple ingredient of dialogue, effects and music to a whole new level to create a truly immersive experience."
- Danny Boyle

Siden tonefilmens fødsel i 1927 er filmlyden blevet en vigtig del af fortællingen på det store lærred. Den karakteristiske lyd af et lyssværd i "Star Wars", eller brølet fra en gigantisk Tyrannosaurus i "Jurassic Park", kan få smilet frem hos enhver ivrig biografgænger.

I BIG BIO anerkender vi den gode biograflyd. Derfor har vi sat alle sejl til for at give dig den bedste filmoplevelse i vores biograf. Som den eneste biograf i Danmark har BIG BIO Dolby Atmos i alle sale, og kombineret med vores luksuriøse recliner sæder, tilbyder vi en filmoplevelse i særklasse.

Men hvad er Dolby Atmos?

Dolby Atmos er et epokegørende skridt inden for surroundlyd, hvor filmskaberne kan sende lyd rundt i salen med utrolig nøjagtighed. Man kan, så at sige, placere lyden hvor end man ønsker i salen, hvilket giver publikum en unik fordybelse i filmfortællingen.

Detaljegraden i Atmos lyd er ligeledes helt speciel. Fra den subtile lyd af vinden i træerne til de eksplosive brag fra et rumskib i kamp. Lyden står krystalklart og knivskarp.

Nedenstående video giver en lille introduktion til Atmos lyd.For en oversigt hvilke Atmos film der er på vej, kan du klikke HER

Vi glæder os til at byde dig velkommen i BIG BIO